Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sebastian Ghiță a refuzat extrădarea din Serbia și a spus, vineri, că este victima unei perscuții politice.

Astfel, fostul deputat PSD Sebastian Ghiță cere să nu fie trimis în România.

La întrebarea procurorului, dacă vrea să fie trimis înapoi în țară, Ghiță a spus că nu dorește acest lucru. Mai mult, el a invocat că ar fi victima unei persecuții politice.

Acesta este un prim pas spre azil politic.

Fostul deputat a fost audiat, vineri, la Belgrad, ca urmare a cererii de extrădare formulată de autorităţile române.

Audierea lui Ghiţă, care a fost adus din închisoarea districtuală din Belgrad, a fost făcută un judecător de cameră preliminară, în baza Legii cu privire la asistenţa juridică internaţională în materie penală, anunţa agenţia Tanjug, citând Înalta Curte din Belgrad.

În prezent, Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost depistat de autorităţi la Belgrad pe 13 aprilie. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA.

Fostul deputat avea asupra sa permis de conducere şi buletin de Slovenia. În 14 aprilie, o instanţă din Serbia a dispus arestarea acestuia, pe o perioadă de 18 zile, în vederea extrădării.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat 18 zile în vederea extrădării, începând cu 14 aprilie, și nu 60 de zile, așa cum s-a spus inițial.


Comentarii

Ghitza este un produs marca USL( PSD+ALDE). Acest regim PSD nu are nici una din caracteristicile unei guvernări democratice, ci seamănă tot mai mult cu o armată de ocupaţie, care nu urmăreşte decât să stoarcă ţara de resurse. Unii i-ar spune „stat mafiot”, după modelul din Rusia sau Transnistria, sau „cleptocraţie” (regimul hoţilor), G. Mioc – R.L.

21 mai 2017 11:21

pe surse Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță cere să fie trimis în România, cu conditia sa redevina deputat PSD astfel incat Parlamentul in frunte cu Dragnea si Tariceanu sa ii garanteze imunitate.

21 mai 2017 10:33

In pur stil PSD-ist A dijmuit toate lucrarile publicee ale guvernarii Ponta, a castigat sute de milioane de euro din afaceri cu Armata/SRI, parlamentul a facut zid impotriva anchetarii lui si zice ca a fost persecutat politic.

21 mai 2017 5:07

FRATI ROMANI, URMARIT ACEST link http://voxnews.info/2016/07/20/islamici-moderati-decapitano-bambino-video-choc/ Si sa va CUTREMURATI de ceea ce sunt in stare ISLAMISTII ”moderati” sprijiniti de America (USA) , NATO si UE , SUBEVENTIONATI SI DE POLITICIENII ROMANI

19 mai 2017 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.