Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un căruţaş băut a avariat zece autoturisme aflate în trafic pe o stradă din municipiul Buzău, bărbatul devenind extrem de agresiv în momentul în care poliţiştii locali au intervenit. Căruţaşul, care este cunoscut pentru implicarea în conflicte cu poliţiştii, a fost amendat, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Buzău, Doru Dumitraşcu, bărbatul, de 38 de ani, a fost observat de un echipaj de Poliţie în momentul în care îşi conducea căruţa ”în zig-zag” pe o stradă aglomerată din municipiul Buzău.

„Poliţiştii locali de la Serviciul Disciplină Rutieră, în timp ce patrulau pe bulevardul Unirii Nord, la intersectia cu strada Prutului, au observat o căruţă conduă de un bărbat de 38 de ani, care în timpul deplasării a avariat mai multe autoturisme aflate în trafic. Acesta a fost oprit de poliţiştii locali şi scos din trafic, moment în care s-a constatat că se afla în stare de ebrietate şi era foarte agresiv”, a declarat Dumitraşcu.

Căruţaşul a fost amendat şi transportat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Bărbatul este cunoscut de poliţişti pentru conflictele pe care le-a provocat de-a lungul timpului, el încercând de mai multe ori să se bată cu agenţii.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.