Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Dragnea iubeşte România: costumul popular îmbrăcat cu mândrie săptămâna trecută şi pasiunea cu care se dedică apărării cauzei roşiilor româneşti o dovedesc. Domnul Liviu Dragnea se doreşte a fi cel dintâi dintre români. Pe urmele lui Augustus, primul dintre cezari, el refuză cu modestie coroana de stăpân al patriei sale, spre a fi doar preşedintele corect şi decent al social-democraţilor. Domnul Liviu Dragnea se confundă cu România însăşi. Ceea ce este bine pentru domnia- sa este bine şi pentru patrie. Cei care îi doresc răul, cei care cârtesc, cei care vociferează sunt duşmani ai acestui belşug revărsat peste România.

Pasiunea pentru tomate a domnului Dragnea nu este întâmplătoare. Fireşte, relaţia sa cu solul românesc este evidentă şi nu mai merită amintită. Domnul Dragnea este fiul mândru al acestei Românii adânci, cuminţi şi rurale, ivite din retorta mutantă a colectivizării comuniste. Domnul Dragnea se doreşte a fi un politician- grădinar, un gospodar care pliveşte , atent, ograda sa, veghind ca buruienile să nu strice rodul bogat. Roşiile domnului Dragnea sunt roşiile româneşti, cele care se disting prin gustul unic al geniului autohton. Pe urmele lui Victor Ponta, cel care visa la o Românie a Românilor, domnul Liviu Dragnea construieşte această ţară- grădină, în care românii pot, în fine, să se bucure de demnitatea lor, având în mese şi în panere darurile pământului roditor.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.