Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pare că cere o finalitate a "Războiului Rece" dintre forul pe care-l reprezintă şi Federaţia Română de Fotbal, după desele episoade în care cele două instituţii s-au contrat. Finalul play-off-ului de campionat a însemnat un nou motiv pentru cele două foruri să se şicaneze, după ce FCSB vrea să câştige campionatul la TAS, într-o încercare de a profita de o inexactictate din ROAF. Răzvan Burleanu a fost cel care a "lovit" în LPF şi a recunoscut că FCSB este îndreptăţită să apeleze la TAS.

La ProSport Live, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, i-a cerut şefului de la FRF să ajungă la un consens pentru binele fotbalului românesc: "Ies public şi îi cer domnului Burleanu să treacă la treabă. Să treacă la treabă, pentru că, legat de dreptul la liberă exprimare, sunt sătul de exerciţii de comunicare, sunt sătul de exerciţii de PR, sunt sătul de a vopsi gardul pe afară şi de a arăta cât de bine se prezintă fotbalul românesc, iar în momentul în care tragi poarta şi vezi că nu există... nu prea se potriveşte cu ceea ce declarăm. De aceea, îl rog frumos să ne aşezăm la masă, să acceptăm că avem poziţii diferite şi să trecem la treabă".

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.