Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sorin Grindeanu ii taie lui Liviu Dragnea apetitul pentru remanieri. Cred ca vorbim mult prea repede de remanieri si nu e cazul – a decretat premierul. Nu este un secret pentru nimeni ca relatia Grindeanu – Dragnea scartaie de multa vreme iar divortul se apropie. Pana acum, Sorin Grindeanu s-a mentinut intr-un soi de rezerva naturala care i-a permis lui Dragnea sa joace rolul de june prim al puterii. Se pare insa ca premierul a ajuns capatul rabdarii tot vazandu-l pe liderul PSD fluturand sabia remanierii pe deasupra capetelor actualilor ministri, motiv pentru care a decis sa puna piciorul in prag.

Premierul isi trimite mentorul la plimbare, cu remaniere cu tot

”Monitorizez constant activitatea ministrilor care fac parte din cabinet. Cred ca totusi vorbim mult prea repede de remanieri (…) Conduc un Guvern care are o sustinere larga in Parlament. Si, daca imi permiteti, o comparatie cu fotbalul, nu stiu daca cineva face schimbari in minutul 15, cand conduci cu 3-0. Cam asa suntem in momentul asta”, a decretat Grindeanu, neuitand sa sublinieze si ca Romania guvernata de el ”are cea mai mare crestere economica din UE”.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.