Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Salonul Internaţional de Carte de la Torino s-a deschi joi, la Centrul Expoziţional Lingotto Fiere din Torino. Pe 18 mai, de la ora 17.00, la Sala România, s-a desfăşurat o întâlnire cu autorul Giuseppe Manitta,„Despre Mihai Eminescu şi literatura italiană“, care a prezentat volumul omonim, alături de profesorul Roberto Merlo. Salonul de Carte de la Torino se desfăloară până pe 22 mai.

Autorul Giuseppe Manitta şi profesorul Roberto Merlo au făcut, joi, la primul eveniment de la Sala România, în cadrul Salonului de Carte de la Torino, numeroase paralele între Mihai Eminescu şi Giacomo Leopardi (1898-1837) considerat, alături de Dante, cel mai mare poet italian, precum şi unul dintre cei mai mari gânditori ai acestei ţări.

Integral pe AdevărulComentarii

UNFORGIVEN Ce cauta Cartarascu in elita asta romaneasca. Cine ni-l tot vara pe gat si-l impinge in fata pe pitzigaiatul asta porcos cu scrieri pornografice si insulte la adresa reginei UK ? Cumva prin editura Humanitas furata si atribuita fraudulos de ceilalti doi pupincuristi prezidentiali si denigratori ai poporului roman ?!? PS: Vor ramane in istorie drept rusinea intelectualtatii romane, desavarsind prostitutia intelectuala !

19 mai 2017 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.