Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi că statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice discută posibilitatea de a se alătura coaliţiei internaţionale care luptă împotriva organizaţiei Stat Islamic, dar NATO nu va trimite trupe militare, notează The Associated Press şi Reuters.

"Nu a fost luată încă nicio decizie, discuţiile continuă. Oricum, NATO nu se va implica în operaţiuni de luptă şi nu va trimite trupe militare", a spus Jens Stoltenberg.

Stoltenberg a mai vorbit despre "potenţialul neexploatat" al NATO de a pune la punct forţe armate. Printre opţiunile luate în calcul se numără pregătirea trupelor şi a poliţiştilor irakieni, precum şi consolidarea departamentelor guvernamentale în zonele recucerite de la Stat Islamic.

Integral pe MediafaxComentarii

Sigur, doar n-o să-și ”dea la picioare” NATO este o organizatie CRIMINALĂ, prin urmare se comportă similar. NATO = ISIS !!! Un grup de rebeli numit „moderat“ Musulmanii au decapitat un băiat între 10 și 13 ani în Siria, acuzându-l ca fiind unul dintre „câinii lui Assad.“ Deci, un „necredincios“ Alawite. Vestea a fost raportată de către mass-media locală și confirmată ulterior de către BBC. Aceștia sunt FSA „moderat“, finanțat de SUA și UE (inclusiv guvernul român) filmat în Lesvos cu Bergoglio: Urmăriți realitatea. Nu vă lăsați manipulați de ”trompete”, precum acest Moise Guran. Adevăratele motive pentru care romanii au dreptul sa iasă în stradă sunt ascunse de SISTEM prin ”trompete propagandistice”. Dacă nu vom ieși în STRADĂ pentru motive reale, nu pentru 13/14, va fi ........ DEZASTRU ! http://voxnews.info/2016/07/20/islamici-moderati-decapitano-bambino-video-choc/

19 mai 2017 9:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.