Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Offprint London, unul dintre cele mai mari târguri de publicații de artă din Marea Britanie, se deschide vineri în capitala britanică. Aflat la cea de-a treia ediție și găzduit de celebrul muzeu de artă contemporană Tate Modern, evenimentul este o celebrare a artei tipografice și design-ului de carte din întreaga lume, deschis atât marelui public, cât și colecționarilor.
România este reprezentată pentru cel de-al doilea an consecutiv de Asociația P U N C H din București care va prezenta o selecție a celor mai frumoase cărți de artă, printre care se regăsesc volume publicate de Asociația Culturală MONO & Fundația Culturală Jazz Banat, Galeria Posibilă, Archive Books, Salonul de Proiecte, alături de albume ale unor artiști precum Ciprian Mureșan și Ștefan Sava. De asemenea, va mai fi prezentat volumul ?Black Hyperbox', prima publicație editată de P U N C H, lansat la sfârșitul lunii martie, informează ICR Londra.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.