Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

A plecat de jos și a făcut orice pentru a ajunge cât mai sus. Sondajele o arată favorită în cursa prezidențială de peste doi ani, cu toate că partidul nu și-a desemnat candidatul. Gabriela Firea este împinsă spre cea mai înaltă poziție, chiar dacă șeful ei de partid, Liviu Dragnea, crede că e menită doar să ducă trena, ca în cursele de ciclism, în care echipele îl protejează pe cel ce are cele mai mari șanse să câștige și în fața lui merge cineva care îi deschide drumul: ia în plin curentul de aer sau vântul, iar la momentul potrivit îi face loc să o ia înainte.

Sunt, însă, unii în PSD și în afara partidului care mizează în totalitate pe Gabriela Firea încă de-acum. Pentru ea nu garantează doar Florentin Pandele, primarul de Voluntari și soțul care i-a făcut o casă ca un submarin, ci și oameni mai influenți, care o cunosc mai de demult și cărora fosta vedetă de televiziune le-a rămas datoare de-a lungul timpului, printre ei și Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor. Campania de susținere a primăriței de București este în plină desfășurare la Antena 3, unde nu trece o zi fără să fie pomenită. Ca în orice film publicitar, calitățile produsului sunt exagerate, iar Gabriela Firea apare mereu ca o zână salvatoare, care nu se teme de nimic, mereu inventivă și permanent aproape de bucureșteni.

Integral pe România LiberăComentarii

traian SUBMARINUL E PRIMARIA DE LA GHEATA ! DACA NU STITI CE E AIA LA GHEATA, VENITI IN VOLUNTARI SI-O SA VA SPUNA UNDE E !

19 mai 2017 8:50

Uta Iar esti insarcinata dar nu asa cum trebuie ,ci ai primit sarcina,linge fetita si mai ales vomita ,nici mie nu-mi place dar murdariile strecurate in text ma fac sa vomit numai cand te vad iar de citit ce sa mai spun .Succesuri fatuca ca in rest zero !!

19 mai 2017 7:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.