Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Doi muncitori, în vârstă de 43, respectiv 51 de ani, angajaţi la o companie metalurgică din Reşiţa, au murit, joi după-amiază, după ce au fost striviţi de un utilaj, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Caraş-Severin deschizând o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.Cei doi muncitori, un lăcătuş şi un electrician, erau angajaţi la TMK Reşiţa, fostul combinat siderurgic din oraş. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Caraş-Severin, Mihaela Aga, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi muncitori au fost “striviţi”.

“Am fost informaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa cu privire la producerea unui accident de muncă la fostul combinat siderurgic din Reşiţa, care a fost soldat cu decesul a două persoane de sex masculin. În momentul de faţă, noi nu cunoaştem care ar fi cauzele producerii accidentului, cert este că am trimis la faţa locului doi inspectori de muncă pentru a clarifica situaţia. Unul dintre muncitori are 43 de ani, iar celălalt 51 de ani şi se pare că accidentul s-a produs între calea de rulare şi podul rulant. Se iau declaraţii. Cert este că în urma accidentului s-au produs leziuni incompatibile cu viaţa, se pare că au fost striviţi”, a afirmat Mihaela Aga.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.