Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE 20:50 Primar: Un mort şi 22 de răniţi în incidentul rutier din New York; nu este act terorist

O persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite în incidentul rutier produs joi în centrul oraşului New York, a declarat primarul metropolei, Bill de Blasio, dând asigurări că nu este vorba de un act terorist.

"Nu există niciun indiciu că ar fi un act terorist", a afirmat Bill de Blasio, precizând că măsurile antiteroriste vor fi totuşi intensificate din raţiuni de precauţie.


ORA 19.28 O mașină a intrat joi cu viteză în pietoni în Times Square la New York, unul dintre cele mai frecventate locuri din lume, rănind cel puțin 13 persoane, relatează AFP, BBC News și Reuters.


Potrivit postului CBS, vehiculul care a lovit pietonii era un Sedan roșu, iar șoferul ar fi fost imobilizat. Potrivit unor martori, șoferul mergea pe contrasens și apoi a intrat pe trotuar.

Integral pe AgerpresComentarii

USA și NATO sunt creatorii ISIS Un grup de rebeli numit „moderat“ Musulmanii au decapitat un băiat între 10 și 13 ani în Siria, acuzându-l ca fiind unul dintre „câinii lui Assad.“ Deci, un „necredincios“ Alawite. Vestea a fost raportată de către mass-media locală și confirmată ulterior de către BBC. Aceștia sunt FSA „moderat“, finanțat de SUA și UE (inclusiv guvernul român) filmat în Lesvos cu Bergoglio: Urmăriți realitatea. Nu vă lăsați manipulați de ”trompete”, precum acest Moise Guran. Adevăratele motive pentru care romanii au dreptul sa iasă în stradă sunt ascunse de SISTEM prin ”trompete propagandistice”. Dacă nu vom ieși în STRADĂ pentru motive reale, nu pentru 13/14, va fi ........ DEZASTRU ! http://voxnews.info/2016/07/20/islamici-moderati-decapitano-bambino-video-choc/

19 mai 2017 9:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.