Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Perechea româno-pakistaneză Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a pierdut, joi, scor 2-6, 3-6, meciul jucat cu "dublul" Lukasz Kubot/Marcelo Melo, favoriţi numărul cinci, în optimile probei de dublu a turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 4.273.775 de euro.

Partida dintre cele două perechi a durat o oră şi şapte minute. Kubot şi Melo s-au distanţat rapid în debutul primul set la 4-0, cu două break-uri în faţă, apoi, până la final, cele două perechi au mers cap la cap pe serviciu. Setul s-a încheiat, scor 6-2, în 28 de minute.

În actul secund, favoriţii numărul cinci au început la fel de bine, cu break încă din start. Apoi, Kubot şi Melo au mai câştigat pe serivicul lui Mergea şi Qureshi în game-ul cinci (4-1). Perechea româno-pakistaneză a reuşit să mai reducă din diferenţă în următoarele trei game-uri (5-3), în Kubot şi Melo au reşit un nou break în ultimul game al setului şi şi-au trecut în cont şi actul secund, scor 6-3.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.