Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat, joi, că numărul record de interceptări efectuate în România duce la concluzia unor elemente de poliție politică, potrivit Agerpres.

''S-a dat recent publicității de către un avocat de la Cluj o situație statistică a interceptărilor făcute în România. (...) Peste 100.000 de interceptări, personal cred că înseamnă enorm de mult și am putea trage multe concluzii, dar una de fond cred că este foarte corectă: în România ultimilor ani cu atât de multe interceptări nu putem decât trage concluzia că sunt elemente de poliție politică.

Corelând interceptările cu eventuala implicare a instituțiilor statului în alegerile din 2009, cu posibilele șantaje la adresa judecătorilor cu informații din arhiva SIPA, am putea să tragem concluzia că România a fost și că poate încă este un stat polițienesc și dezbaterea pe aceste teme trebuie dusă până la capăt'', a precizat Țuțuianu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.