Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Celebra revistă americană Time Magazine are pe coperta celui mai recent număr o ilustrație prin care vea să scoată în evidență ambiguitatea relațiilor dintre Trump și Moscova.

În imagine pare că edificiul Casei Albe este devorat de Kremlin. Tema, chiar dacă este ficțiune, pentru cei din redacția revistei pare a fi o realitate.
Donald Trump traversează o perioadă tulbure și agitată fiind acuzat că ar fi devoalat informații militare ultra-secrete șefului diplomației ruse dar și pentru că l-a demis pe șeful FBI. Demisie care a survenit înainte de începerea anchetei federale care viza mai multe presupuse întâlniri ale membrilor staff-ului de campanie ale lui Trump cu reprezentanți ai Rusiei. În plus, miercuri, unul dintre congresmanii republicani a cerut oficial demararea procedurii de destituire a președintelui.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PRECIZARE:este vorba despre "coşmarul"-poollii şi el a fost elaborat de (însuşi) ... FELIX-OCNAŞU' - adică de absorbacul de EURO-MUIE din Celula-3 / Fortul Jilava (auto-poreclit şi "domprofesor," n.red.). carele efectiv nu ştie ce să mai fuckă / dreagă să iasă şi el odata dracului de la zuchthaus !!! Cu respect, "redacţia"-poollii

18 mai 2017 22:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.