Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un reprezentant al ANAF a transmis, joi, în Comisia de Muncă din Senat, unde se dezbate Legea salarizării, că îi este ruşine cu salariul său de 4.000 de lei, în condiţiile în care face "controale la multinaţionale" şi, după 20 de ani de activitate în cadrul Agenţiei, primeşte această sumă. Replica ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a venit imediat, aceasta replicându-i că ea avea un salariu similar când era primar al Craiovei. "Şi conduceam al cincilea oraş din România. Iar angajaţii mei aveau în jur de 2.000 de lei, cei care făceau aceeaşi muncă de colectare a taxelor", a ţinut să precizeze ministrul Muncii.


„Sunt inspector care fac controale la multinaţionale. Am un salariu de îmi este ruşine acuma să vi-l spun. Este un salariu de 4.000 de lei şi mă duc la cele mai mari firme în control. (...) După 20 de ani în ANAF am 4.000 de lei”, a spus Mariana Manea, funcţionar ANAF, reprezentant Sed Lex, la dezbaterile din Comisia de Muncă din Senat.

Ea a susţinut că proiectul Legii salarizării face o discriminare între organele specializate ale statului, ANAF având 22.000 de angajaţi, iar la o parte dintre aceştia le scade salariul.

Integral pe GândulComentarii

Nicolae La salariu de 4000 lei/luna se mai adauga si bonusurile luinare formate din stimulente si alte venituri, In urma cu cativa ani stimulentele lunare puteau ajunge la de 3 ori salariul angajatului. Acum cat mai este???

19 mai 2017 15:02

Lingaul Sunt unele categorii avantajate care nu-si mai incap in piele de aroganta si au impresia ca li se cuvine tot.Nu va intrebati cum arzbesc unii care nici nu primesc atentii !!??

19 mai 2017 7:48

Comanitza Dar sa ne spuna camcata spaga a luat in ultimii 20 de ani in total nu i-o fi rusine? Pai dragi romani sa ne fie clar un lucru, Vama este o entitate a ANAF. Presa nu scoate asta in evidenta, tot timpul e Politia de frontiera in bataia pustii. Politia egal persoane, vama egal marfuri. Tot presa nu ne spune ca din cauza ANAF nu intram in Schengen si bate toba cu controlul pe aeroporturi. Dar tirurile, dar vapoarele de motorina din ucraina care se duc in UE? Sa va fie rusine ca aveti de ce. Oare ce averevo avea aceasta biata femeie?

18 mai 2017 21:26

mihai Pai, dna ministru Olguta, daca stiti ce salarii de mizerie sunt in administratia publica locala, de ce tot pe categoria asta de angajati ii lasati la de izbeliste? Nu au fost de ajuns aproape 30 de ani de salarii de mizerie si de chin?

18 mai 2017 20:29

Lute esti un cretin si nu imi e rusine sa-ti spun tinere absolent de Spiru !!

18 mai 2017 20:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.