Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Klaus Iohannis a calificat, joi, drept „catastrofal” modul în care instituțiile statului au gestionat epidemia de rujeolă. Totodată, șeful statului a mai pecizat că este nevoie de o acțiune sistematică de vaccinare a copiilor.

„Avem, după ultimele date pe care le-am primit, în jur de 5.000 de cazuri de ruejolă. 26 de decese. Este o catastrofă. Nici nu cred că se pune întrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greșeli sistemice. Se pune întrebarea: cum să facem lucrurile mai bine. Cred că toate lumea s-a lămurit că fără vaccinare nu se poate”, a spus președintele Klaus Iohannis, întrebat despre criza vaccinurilor.

Integral pe România LiberăComentarii

pilic Nu e treaba lui asta! /Schlafen sie gut !

19 mai 2017 11:27

SISTEMUL MAFIOT : SRI=DNA = ICCJ =Parchetul General, protejați de presedinte Un grup de rebeli numit „moderat“ Musulmanii au decapitat un băiat între 10 și 13 ani în Siria, acuzându-l ca fiind unul dintre „câinii lui Assad.“ Deci, un „necredincios“ Alawite. Vestea a fost raportată de către mass-media locală și confirmată ulterior de către BBC. Aceștia sunt FSA „moderat“, finanțat de SUA și UE (inclusiv guvernul român) filmat în Lesvos cu Bergoglio: Urmăriți realitatea. Nu vă lăsați manipulați de ”trompete”, precum acest ziare.com, Moise Guran, ....s.m.d.. Adevăratele motive pentru care romanii au dreptul sa iasă în stradă sunt ascunse de SISTEM prin ”trompete propagandistice”. Dacă nu vom ieși în STRADĂ pentru motive reale, nu pentru 13/14, va fi ........ DEZASTRU ! http://voxnews.info/2016/07/20/islamici-moderati-decapitano-bambino-video-choc/

19 mai 2017 9:15

v Ba, ghiolbanis esti pe post de presedinte de ceva timp. Trebuia sa iei masuri de siguranta a statului, nu sa constati niste fapte grave dupa mai mult timp.

18 mai 2017 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.