Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul copreședinte ALDE, Daniel Constantin, împreună cu deputații Eugen Durbacă, Mircea Banias - ambii excluși din ALDE, Sorin Cîmpeanu - fostul ministru al Educatiei și Damian Florea, vor înființa un nou partid politic, pe care îl vor lansa peste două săptămâni, au precizat surse politice, informează HotNews.ro.

Cel mai probabil, partidul se va numi Pro România și în sesiunea parlamentară din toamnă ar putea coopta cel puțin cinci deputați, suficient pentru a-și forma grupul parlamentar, fiind nevoie de minim 10 deputați pentru acest lucru.

Surse politice au susținut de asemenea că peste două săptămâni vor exista filiale ale acestui nou partid în toate județele din țară.


Comentarii

Pro România? De ce nu Contra Rusia? Sau Pro Ioropa, pro agenturiliii străine? Ce doctrina pulii calului va avea noua latrină politică? Sau va fi un nou partid politicăcat? Cu doctrină-n gardul zidului de pușcărie al Varanului? Dacă farsa aia grotească cu partidul România unită n-a ținut, mai ales că era plagiată după Moscova și Rusia Unită care e partidul ce l-a făcut țar pe Vladimir Putin, blegofanul ăsta de Dan Constantin are impresia că poate păcăli pulimea electoratului cu o asemenea mizerie de partid cu nume de pro țară sau contra vântului? Unde te mai miri că grămădoaie de ologi sociali și pulitologii lui Pește Prăjit împuțit se constipă-n draci pe scena de la latrinele cu antene ale Varanului, iar dășteptoolgii ăia se to screm să despice firu-n enșpe mii de ipoteze ioptetice, n-am găsit altă rimă, pentru a da apă chioară la țucalul Varanului. Deci partidul ăsta cu nume de televiziune, Pro țară vrea să facă nemaifăcutul în România? Hai sictir! Adică o Loază bleagă, o sulă belită cu muian mai fotogenic vrea să fie șef de trib la partidoiul care stă cu izmenele pe vine, pentru că a luat muie de la Tăriceanu, deși Tăriceanu era destinatarul acelei mUE-i? N-am găsit altă rimă! Iar Varanul din ocnă va conducecăca noul partid din celula lui? Iar Ponta o să-și facă dializă la genunchii lui unde are pipi la rotule jucăcându-se la noul lui instrument, pardon gadget? Cică va avea filiale-n toată țara? Unde e logica și bunul simț, dacă acele filiale NU vor avea nici un membru de partid plătitor de cotizație? Mă cufuresc împrăștiat în toate filialele din țară ale noului partid de căcat ce stă să fie defecăcat pe scena politichiei românești!

19 mai 2017 22:43

Ha, ha, ha! 2 Măi să fie! Mare minune, ditamai minunea nene! Pro România? Păi de ce nu Pro Tv România, sau Antena României? Sau poate ALDE România? Un henoroid politic era cu România 9 nu demult, dar România 9 nu mai e, a dispărut ca bășina-n ceață. Cretinul ăla cu garda lui Vlad Țepeș și PRU, credea că va face din căcat bici, însă n-a făcut decât o leacă de gălăgie și mult praf împuțit pe scena politică. Legea care permite înființarea partidelor politice e mult prea cretină, iar cel care a defecat-o e un excrement, dacă permite așa tam-nesam crearea unui partid din câteva porcine parlamentare din cocina legislativă a țării, fără a impune oricărui partid nou format legal un număr de membri plătitori de cotizație, număr de membri care ar trebui să fie minim 500.000 membri, iar partidul respectiv să fie unul care să aibă doctrină politică reală, nu pro ceva sau contra vântului. Propun ca numele viitorului partid plod să fie Partidul Plagiatorilor, sau Partidul Național Pro Plagiator, parcă ar suna mai bine, nu-i așa? Mă cufuresc un fecalom cu moț pe tot partidoiul Pro Fecalelor care stă să fie avortat curând. Punct!

19 mai 2017 22:25

Ha, ha, ha! 1 Antenele Varanului ne explicacă evident că o să apară cică un nou partidoi, cu nume de pleașcă politică, adicătelea România noastră, România mea sau Pro România? De ce nu România tuturor sau Statele Unite ale României? Botezătorul viitorului closet polic n-are nici minte și nici inspirație, iar neopartidoiul ce se vrea să fie partidul poantelor condus de pupilul Varanului, o să fie un partid consevativo-bolșevicesc unde un jalnic fost premier care a parvenit prin plagiat cică o să aibă un instrument, pardon un gadget, cum ar spune un măgar politic pe engleza de baltă, gadget prin care va reforma forma bolșevicismului până când va avea o formă fără formă, adică va avea o formă amorfă, dar noul partid plod căruia i se va tăia buricul curând, va avea ditamai trendul involvat și revolvat, sustenabil și nu va avea nevoie de mentenanță, pentru că va fi un plod reușit, un bastard reușit, un fel de copil al nimănui, dar care va avea ditamai trendul.

19 mai 2017 22:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.