Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, a declarat joi, într-o emisiune difuzată de Digi FM, că el are, în prezent, o pensie de 2960 de lei.

"O consider foarte mică", a precizat Traian Băsescu.

Fostul şef al statului a precizat că a obţiniut această pensie după 44 de ani şi jumătate de muncă, aici incluzându-se anii petrecuţi pe mare (unde i s-a considerat un spor de vechime, cuvenit grupei a II-a de muncă), precum şi anii în care a fost secretar de stat, ministru al Transporturilor, primar al Capitalei şi preşedinte al României.

Traian Băsescu nu a făcut nicio referire la indemnizaţia pe care ar trebui s-o primească, în prezent, în calitate de senator.

Integral pe CapitalComentarii

Nici pensia minima n-o meriti, tataie! Poate doar o indemnizatie de puscarias, daca primesti permisiunea sa iesi la munca ...

18 mai 2017 21:12

v Parca fostii presedinti au o indemnizatie mai mare. Javra Ordinara pt "prestatia" lui de presedinte si ministru ar trebui inchis si sa i se retraga si pensia ai de care face el vorbire. El stie cam ce pensii au majoritatea Romanilor, dar salarii?

18 mai 2017 16:36

vasile de curiozitate : in puscarie primesti in continuare pensia?

18 mai 2017 16:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.