Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Tribunalul Prahova a decis ca artistul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo, să fie condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum și la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității, după ce a semnat un acord de recunoaștere a faptelor în dosarul în care era anchetat de procurorii DIICOT pentru deținere și trafic de droguri.
Tribunalul Prahova s-a pronunțat în dosarul de trafic de droguri în care Ștefan Cătălin Ion a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, magistrații dispunând în cazul acestuia o pedeapsă de doi de închisoare cu suspendare, o perioadă de supraveghere de patru ani și o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității sau plata unei sume în bani.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sobolanul asta e un mare cacat ! Noroc ca traim in Romania ! Se da cu suspendare pentru trafic de droguri ?! Pai m-apuc si eu !! Va dau inainte numele , adresa , si ce droguri cumpar-vand , de unde cumpar si unde vand , dar va rog ..nu ma dezamagiti ! Cu suspendare va rog !

18 mai 2017 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.