Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Durul de la iUmor a căzut la pace cu procurorii care îl voiau după gratii pentru următorii şapte ani. Cătălin Ion Ştefan, pe numele său de scenă Cheloo, a semnat miercuri, 17 mai, un acord cu cei care-l acuză de trafic de droguri. În urma înţelegerii, Cheloo a scăpat cu doar doi ani de închisoare cu suspendare.

Acuzat de trafic de droguri, în vederea consumului propriu, şi deţinere de stupefiante, Cheloo s-a prezentat, ieri, la Tribunalul Prahova, însoţit de avocat. Rapperul trupei Paraziţii, jurat al emisiunii iUmor, a recunoscut că a fumat marijuana şi a semnat un acord cu procurorii DIICOT Ploieşti. În urma acestui act de recunoaştere, Cheloo a fost de acord cu o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de patru ani şi cu o amendă 4.500 de lei. Magistraţii Tribunalului Prahova au acceptat înţelegerea dintre cele două părţi. La intrarea în sala de judecată, artistul a declarat că a venit la un eveniment monden, iar la ieşire a avut un discurs similar celor de la emisiunea de umor unde este jurat: „Mă simt ca un lup între oi”.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.