Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Tudorel Toader a făcut noi declarații cu privire la arhivele SIPA, joi dimineață, la Parlament.

”Nu pot spune un termen exact când se vor desecretiza arhivele SIPA, pentru că sunt în momentul în care, eu la rândul meu, mă documentez privind istoricul constituirii administrării fondului din arhivă. Când voi avea desfășurătorul cu toate elementele atunci voi face o comisie și vom vedea”, a declarat Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Ministrul Justiției a mai afirmat că dacă se vor găsi secrete de Stat în arhivele SIPA nu le va putea desecretiza, deoarece țin de alt regim.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Bine, bine, desecretizarea e o opțiune bună, problema e că n-are importanță cine a vizitat acea arhivă, problema se pune ca boborul să știe cine a creat acea arhivă, la ordinele cui s-a creat și cu ce scop și de către cine a fost folosită, nu nume de persoane ci instituție a statului care a folosit acea arhivă și de ce. Abia după aceea persoane competente și oneste din opinia publică să se pronunțe cu privire la acea arhivă și la crearea ei și cu ce scop. Pentru că dacă acea arhivă s-a creat la comandă politică și nu trebuia creată, atunci cineva politic trebuie pedepsit cu oprobiul publicului. Acel cineva politic trebuie pedepsit cu flegme virtuale pe moacă, dacă arhiva aia s-a creat la comandă politică dată de o persoană politică precum și partidul netrebnic din care face parte acel neom politic trebuie pedepsit de către electorat cu refuzul de a mai vota cineva pentru acel partid ticălos. Cam așa ar trebui protejat, dar mă tem că împuțitul partid PSD și ministrul la fel de fezandat al justiției din același partid împuțit o să bălmăjească aiurea lucrurile creând confuzie generalizată. Așteptăm deznodământul cu interes!

24 mai 2017 0:14

UNFORGIVEN Ce mai vrea si personajul asta, mai bine ne-ar lasa in pace ? Se misca precum tziparul care se crede mare smecher, face orice doar sa nu-l prinzi si sa-ti scape printre degete. O intoarce in continuu si nu ne duce nicaieri moldoveanul nostru, dar nu vrea nici sa se dea deoparte, pana ce tot va fi dat afara dar va face pe victima. PS: Are o coloana vertebrala specifica unei meduze !!!

18 mai 2017 18:31

vasile In urmatorii 200 de ani.

18 mai 2017 15:55

LLLLLLLLLLL Niciodata n-o s-o desecretizezi cum niciodata nu ai facut nici alte lucruri. esti doar un impostor care creeaza multe asteptari fara nicio finalitate. O sa ajungi la haznaua istoriei pt ca asa cum te-ai pozitionat in momentul asta te critica si basistii si antibasistii. Asa ca hai pa!

18 mai 2017 14:42

O sa ajunga USL-ul sa se autoancheteze. Nicolicea aruncă BOMBA: Am fost și eu acasă la Oprea în decembrie 2009. Kovesi NU era!

18 mai 2017 11:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.