Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat miercuri seară că se va duce, dacă va fi chemat, la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, dar numai dacă audierea sa va fi publică.

"Sigur că dacă mă vor chema, mă voi duce, dar cu o singură condiţie: audierea mea să fie publică, altfel nu mă duc. Cea mai mare ticăloşie este să te faci că vrei să serveşti interesul public într-o anchetă parlamentară, dar lucrările să fie secrete ca să scriem concluziile cum vrea majoritatea din comisie", a precizat Băsescu într-o emisiune la B1TV.


Comentarii

Cat a fost presedinte Basescu a fost OK. A creat un DNA puternic si eficient. Ponta avea deviza: “Poporul MINTIT este usor de pacalit”, dar a fost “mic copil” pe langa Dragnea. Acesta fiind profesionist in DEZINFORMARE, MANIPULARE si MITUIRE. Deviza lui: “Poporul MITUIT este usor de JEFUIT”.

18 mai 2017 9:35

Pute Acelasi badaran ,cretin ,nesimtit si javra de care imi e rusine ca a fost presedintele acestei tari dar astea sunt calitatile pe care le admiram !!Hot cu tupeu.

18 mai 2017 7:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.