Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pista de cicloturism de pe malurile Canalului Bega, în aval de Timişoara spre Serbia, dar şi corpul digului au fost distruse de şoferul unui autoturism, care circula cu o remorcă cu barcă.

''Datorită greutăţii, autoturismul a produs distrugeri în corpul digului (pe taluzul digului cât şi în covorul asfaltic al pistei), cu un diametru de aproximativ 90 de centimetri. Atragem atenţia cetăţenilor că această lucrare este pistă pentru biciclete, nu pentru maşini, iar conform Legii apelor, circulaţia cu autovehicule pe digurile de apărare este interzisă şi pedepsită cu amenzi de până la 7.000 de lei'', a declarat directorul Apelor Banat, Titu Bojin, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Serviciul de Inspecţia Bazinală de Apă Banat a intrat în posesia dovezilor foto care atestă implicarea respectivului autoturism cu remorcă în distrugerea corpului digului, în momentul de faţă desfăşurându-se demersurile legale pentru identificarea proprietarului autoturismului, care poate fi sancţionat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.