Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, referindu-se la desecretizarea arhivei SIPA, că în cel mai scurt timp va face această procedură, acesta precizând că trebuie respectate toate procedurile legale."Respectând procedurile legale, în cel mai scurt timp, desecretizez arhiva SIPA", a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a cerut Ministerului Justiţiei, printre altele, publicarea componenţei comisiilor care s-au ocupat de arhiva SIPA, precum şi măsurile dispuse de acestea, dar şi data sigilării arhivei.

Integral pe MediafaxComentarii

Bine, bine, desecretizarea e o opțiune bună, problema e că n-are importanță cine a vizitat acea arhivă, problema se pune ca boborul să știe cine a creat acea arhivă, la ordinele cui s-a creat și cu ce scop și de către cine a fost folosită, nu nume de persoane ci instituție a statului care a folosit acea arhivă și de ce. Abia după aceea persoane competente și oneste din opinia publică să se pronunțe cu privire la acea arhivă și la crearea ei și cu ce scop. Pentru că dacă acea arhivă s-a creat la comandă politică și nu trebuia creată, atunci cineva politic trebuie pedepsit cu oprobiul publicului. Acel cineva politic trebuie pedepsit cu flegme virtuale pe moacă, dacă arhiva aia s-a creat la comandă politică dată de o persoană politică precum și partidul netrebnic din care face parte acel neom politic trebuie pedepsit de către electorat cu refuzul de a mai vota cineva pentru acel partid ticălos. Cam așa ar trebui protejat, dar mă tem că împuțitul partid PSD și ministrul la fel de fezandat al justiției din același partid împuțit o să bălmăjească aiurea lucrurile creând confuzie generalizată. Așteptăm deznodământul cu interes!

24 mai 2017 0:15

Jurnalistul Moise Guran cere cetățenilor să iasă în stradă după scandalul uriaș din Sănătate. "Să cerem dizolvarea Parlamentului. ..Nu, nu s-a schimbat nimic după Colectiv. N-au înțeles. S-au dat un pas mai în spate, așteptând să ne treacă furia. Ar fi trebuit să continuăm protestele de stradă până la dizolvarea Parlamentului. Acolo e sediul răului, sursa primă a infecției cu corupție ce a cuprins societatea noastră. Ei patronează de decenii acest sistem criminal, biocidul DNA i-a atins, dar nu i-a distrus, i-a făcut să se coalizeze, PSD cu PNL, Dragnea cu Băsescu, Ponta cu oricine îl scapă de pușcărie și așa mai departe. Sunt mai puternici azi și totul pare pierdut. Dar nu este. Forța revenirii e în noi. Moise Guran.

17 mai 2017 16:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.