Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul de comedie şi realizatorul de talk-show Jimmy Kimmel va prezenta ceremonia premiilor Oscar 2018, după ce organizatorii au fost mulţumiţi de prestaţia artistului din acest an, scrie contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 49 de ani va prezenta din nou gala Premiilor Oscar, după ce preşedintele Academiei de Film, Cheryl Boone Isaacs, a fost extrem de încântată de prestaţia acestuia când a prezentat a 89-a ediţie a celor mai prestigioase premii din industria cinematografică.

Cheryl a declarat marţi: ”Jimmy, Mike şi Jennifer sunt cu adevărat o echip de vis a premiilor OScar. Mike şi Jennifer au produs un show care a fost din punct de vedere vizual, superb. Şi Jimmy, de la monologul de deschidere până la încheierea serii - pe care nu ne-am putut-o imagina vreodată - a fost una dintre cele mai bune gazde din istoria premiilor”.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.