Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va trimite o adresă către Ministerul Justiţiei şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) pentru a vedea dacă s-a constituit vreun dosar privind arhiva SIPA, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Surse judiciare au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că plenul Consiliului Superior al Magistraturii a votat pentru trimiterea unei adrese către Ministerul Justiţiei şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a vedea dacă este constituit vreun dosar privind arhiva SIPA.

De altfel, plenul CSM a discutat, marţi, despre inventarierea arhivei SIPA şi a desecretizării rapoartelor făcute de comisiile care au realizat inventarierea documentelor, judecătoarea Gabriela Baltag propunând să ceară informaţii Ministerului Justiţiei.

Integral pe MediafaxComentarii

Socotitorul Ce se urmareste cu SIPA? A fost desfiintata de MACOVEI si bine a facut. Era o prelungire a securitatii comuniste. De fapt ce credeati ca in 1990 s-a scapat de ea? Da de unde! Si azi sunt inca multi securisti in functii cheie ale statului, ca sa nu punem la socoteal faptul ca ei avand informatiile au pus mana pe bogatiile tarii, vorba aia: fabrici si uzine. Macar daca erau competenti sau patrioti! Nici vorba! Le-au dat la fier vechi si-au vandut terenurile care, avand o pozitie buna in marile orase, devenise foarte scumpe, iar banii i-au dus in offshoururi. N-au creat un loc de munca, ci le-au distrus pe cele care existau . Au papat banii cu curvele la Maiami si darcu sa-i ia, mai stie pe unde. Sper ca soarta, daca nu Dumnezeu sa-i bata pe toti acesti nemernici pentru raul care l-au facut tarii.

17 mai 2017 7:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.