Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ce-am aflat din declaraţiile candidaţilor „oficiali” la şefia PNL?! Că liberalii sunt, încă, legaţi ombilical de Klaus Iohannis, de care depind „one hundred percent”. De unde şi degringolada în care se află de când acesta a plecat la Cotroceni, ca un biet tată la cules de căpşuni, lăsându-şi copiii în grija mătuşii Aglaia.

Orban şi Buşoi s-au înscris, astăzi, oficial, în cursa pentru câştigarea preşedinţiei PNL. Doi liberali, get-beget, fiecare lăudându-se cu experienţe „matusalemice”, de peste 20 de ani, în partidul Brătienilor.

Orban: „Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc ţara, sunt un liberal convins, un liberal până în măduva oaselor. Mă bat pentru promovarea ideilor de libertate şi democraţie imediat de după Revoluţie”.

Buşoi: „Sunt de 21 de ani în PNL şi pot spune că acum este cel mai greu moment prin care trece PNL de când sunt eu membru al acestui partid”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.