Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

DNA cere arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar.

In cererea procurorilor de inlocuire a masurii controlului judiciar se mentioneaza ca inculpatul Petrescu Teodosie a demarat activitati de accesare a fondurilor europene, desi acest lucru i-a fost interzis in mod expres si neechivoc prin obligatiile stabilite in cadrul controlului judiciar.

Ce acuza DNA:

"La data de 12 mai 2017, Petrescu Teodosie, reprezentant legal al Arhiepiscopiei Tomisului, a emis un act prin care l-a imputernicit pe Stefan Aurelian, persoana avand calitate de inculpat in acelasi dosar, sa reprezinte Arhiepiscopia Tomisului si pe numitul Petrescu Teodosie, precum si sa semneze si sa depuna documentatia pentru obtinerea adeverintei de suprafata de la Primaria Ovidiu, cu suprafata de 342,52 ha teren, din care 188, 75 ha vie.

Integral pe HotnewsComentarii

Eugen Norico, esti exagerat de bine informata pt o "alica". Ma gandesc cate ai fi stiut ca nelaica. Dar trebuie sa admiti ca orice regula are si exceptii. Ti se pare normal ca DNA sa interzica cuiva accesarea de fd europene, cand si asa noi suntem destul de "interzisi" la fonduri? Pt ce exista controale? azi ai gresit, platesti, maine poate nu mai gresesti; dar vezi ca nici gresala inca nu e dovedita!

16 mai 2017 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.