Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristina Tarcea, preşedintele ÎCCJ, a declarat, marţi, că arhivei SIPA ar trebui desecretizată, precizând că această situaţie ar trebui rezolvată. Arhiva a fost readusă în atenţia publică de Dan Andronic, jurnalistul susţinând că a fost copiată în timp ce era inventariată."Dacă vom avea timp astăzi, probabil vom discuta în plenul CSM desecretizarea arhivei SIPA. Eu cred că se impune rezolvarea acestei probleme pentru totdeauna, pentru a elimina orice fel de discuţie şi suspiciune pe tema asta. De cel puţin 15 ani aud numai discuţii despre SIPA şi cred că trebuie rezolvată. Rezolvare înseamnă, în primul rând, desecretizarea arhivelor, pentru că în condiţiile în care aceste documente vor continua să aiba regim de secret, deci clasificată, e mai greu să se rezolve această problemă", a declarat Cristina Tarcea, preşedintele instanţei supreme.

Integral pe MediafaxComentarii

Guilaume Succes doamna TArcea! Chiar sper sa reusiti, desi Daniletz & Co deja fac spume la gura..... Daca Justitia e intradevar libera, veti reusi!

16 mai 2017 22:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.