Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD Liviu Dragnea a arătat, la Sinteza zilei, că prezența sa la Bistriţa-Năsăud, unde a participat la Ziua Naţională a Portului Tradiţional, nu a reprezentat un debut al campaniei sale electorale pentru prezidențiale.

Liviu Dragnea a răspuns astfel unei întrebări adresate de către Mihai Gâdea, care nu a putut să nu remarce baia de mulțime de care s-a bucurat liderul PSD în Țara Năsăudului.

”Eu nu debutez în campania electorală așa lent!”, a glumit Dragnea, argumentând că, la Teleorman, dansurile sunt mult mai vioi.

Ziua Naţională a Portului Tradiţional a însemnat, pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, încercarea de stabilire a două recorduri mondiale - primul pentru cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în costume populate şi al doilea pentru cel mai mare dans românesc, aproximativ 10.000 de oameni din judeţ, dar şi din alte zone ale ţării participând la eveniment.

Duminică, la miezul zilei, străzile oraşului Năsăud s-au umplut de oameni de toate vârstele, îmbrăcaţi în costume populare, cel mai tânăr participant fiind un băieţel în vârstă de doar trei luni.

Au fost prezente ansambluri folclorice din toate zonele judeţului Bistriţa-Năsăud, dar şi din Covasna, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Teleorman, Cluj, Sălaj şi din municipiul Bucureşti.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.