Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"E important să aflăm cât mai multe adevăruri. Pe mine nu mă interesează foarte mult că vine Kovesi, nu vine Kovesi sau că vine ori nu vine Iohannis. M-ar interesa foarte mult să înțelegem ce s-a întâmplat în acea seară, ce s-a discutat la acea întâlnire și să ne ducem mai mult pe calea adevărului cu privire la ceea ce s-a întâmplat în acele zile și nopți, pentru că lucruri foarte corecte nu s-au întâmplat. S-a vorbit mult prea mult, au apărut foarte multe documente, foarte multe ciudățenii, lucruri care n-au fost explicate până acum, la care nu se găsesc explicații", a declarat Dragnea, la România TV.

"Sper să vină cât mai mulți oameni. Sunt poate oameni pe care nici eu nu îi știu, care dețin informații ce ar putea ajuta la aflarea răspunsurilor pentru multe întrebări, unele rostite, altele nerostite și peste care s-a așternut uitarea. Poate fi o anchetă foarte interesantă. Depinde de cum vor gestiona cercetarea, cum vor gestiona audierile și cât de mult vor dori cei care vor veni acolo să vorbească și cât vor fi lăsați să vorbească, pentru că este și o anchetă în paralel. O să vedem la final ce se întâmplă cu acea anchetă, dacă va avea o finalitate sau dacă, așa cum s-a speculat, este o anchetă pornită pentru a bloca ancheta parlamentară", a mai spus președintele PSD.


Comentarii

Sa moara Psd-ul o sa afli o pula tu puscariasule..

14 mai 2017 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.