Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a participat, duminică, la Ziua Națională a Costumului Tradițional, care a avut loc la Bistrița-Năsăud. În acest context, el a făcut fotografii cu participanții, dar și cu foști politicieni precum fosta ministră Doina Pană.

„Astăzi am fost alături de cei peste 10 000 de oameni îmbrăcați în portul tradițional, care și-au propus ca, de Ziua Costumului Popular, să intre în Cartea Recordurilor. O onoare și o mândrie pentru mine!”, a scris șeful PSD, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Victor Viorel Ponta Liviu e prietenul meu drag, care nu știu de ce s-a înțolit în costum popular, pentru că mai bine își punea un prezervativ pe cap, iar așa arăta ca scula care e dintotdeauna, o sculă bleagă, un falus mergător. La costumul de prezervativ, Dragnea nu mai avea nevoie de alte accesorii, așa era natural din toate punctele de vedere. Văd că autoarea articolului pomenește o fostă ministră? Ministră? Cuvântul ministru e de gen masculin, adică, ministru, miniștri, nicidecum ministră. Idioata care a scris articolul ăsta de toată fecala studiat școala la fără frecvență, d-aia scrie ca mama dracului. Să mă slobozesc în gura ei, după care-i dau și lui Dragnea o muie folclorică, adică o muie din norod, sau cum ar zice Adrian Năstase, o muie din pulime. Fără alte comentarii!

14 mai 2017 22:11

Emil din Dublin Sa va fie rusine PSD. Nu va bateti joc de costumul popular.Cum de lipseste Dl ministru secretar de stat-Pugna Alexandru- la cultura Romaniei,Oare a fost initiativa domniei sale?Sunt tare curios!

14 mai 2017 19:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.