Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Eu am spus că nu o să câştige Mircea Geoană. Informaţiile pe care le deţineam e că urma să aibă loc o fraudă la alegeri. Informaţia o aveam cu câteva luni înainte, mai mult de 6 luni. Planul nostru pentru această operaţiune s-a făcut din 2008, după alegerile parlamentare. Domnul Forian Coldea avea informaţiile foarte clare în acest sens, dar îşi lua măsuri în cazul în care planul eşua. Confirmarea fraudării alegerilor am avut-o în ziua alegerilor, cu câteva ore înainte d eîncheierea votului. Cea mai mare fraudă nu a fost în afara ţării, ci în ţară, în favoarea domnului Băsescu. Au fost mai multe metode prin care s-au fraudat. Una dintre metode a fost prin procesele verbale. După centralizarea datelor au fost inversate cifrele. Au fost persoane decedate care au votat. Totul s-a întâmplat pe traseu. În PSD erau şi oameni care jucau pe altă zonă.”, a mai declarat Generalul Dumitru Iliescu.


Comentarii

v Oare ce declara acest asazis general, erau sarcini de serviciu? Oare el nu raspunde penal cel putin de tainuirea acestor stiri? vad ca sint o serie de perrsoane care declara cu nonsalanta ca au contribuit, sau au stiut de fraudarea alegerilor si nu patesc nimica? Atunci oare de ce mai votam? Macar s-ar produce o economie sa aibe ce fura unii.

12 mai 2017 23:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.