Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Agricultura României se află în plină ascensiune, lucru confirmat de subvențiile acordate la timp fermierilor pentru executarea lucrărilor în câmp, dar și de rambursările de peste 400 de milioane de euro de la Comisia Europeană, care plasează România pe primul loc la subvenții, susține ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Într-un interviu acordat AGERPRES, șeful MADR a vorbit despre importanța depunerii până pe 15 mai a cererilor unice de plată pe anul 2017 și măsurile luate, uneori "draconice", pentru respectarea "cu strictețe" a acestui termen.

Integral pe AgerpresComentarii

Kevin Poate vaca kobe domnule ministrel...... Unde ai vazut Dumneata vita romaneasca la 100 lei/kg??? Poate e vaca nebuna din Anglia... :) MAi treci prin pietele noastre, nu doar prin super-market.... Si mielul romanesc e 30-40 lei kg, iar cel din Noua Zeelanda 90- lei..... Cum vi se pare???

12 mai 2017 16:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.