Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ziua Europei a fost marcată în București prin organizarea unor concerte care au împiedicat desfășurarea cursurilor și a examenelor de la Universitate și, în Camera Deputaților, prin dezbaterea și votarea modificării definiției familiei din Constituția României. Rezultatul votului îl cunoaștem deja cu toții. Ironic și deloc în spirit european, noua definiție nu aduce drepturi și libertăți în plus, ci le restrânge pe cele existente. Și e vorba de mult mai multe drepturi și libertăți decât ar părea la prima vedere – nu doar despre cele ale minorităților homosexuale, cum s-a speculat, pedalând pe homofobia tradițional românească. Pentru că noua definiție nu este doar despre cine cu cine are dreptul și libertatea să se căsătorească (iar în privința căsătoriilor homosexuale nici alte state europene, mult mai democrate decât România, nu s-au pronunțat încă favorabil), ci despre cine și în ce condiții poate întemeia o familie.

Integral pe RepublicaComentarii

Vasile nivelul de retard e mare zilele astea ! comentariile o dovedesc cu varf si indesat!

14 mai 2017 22:02

Antonie Iorgovan, iradiat dupa ce a spus ca Nastase e mason homosexual Euro-parlamentarii ALDE si PSD voteaza sistematic in favoarea casatoriilor homosexuale in Parlamentul European. In Romania, in schimb, se pretind aparatorii familiei traditionale.

14 mai 2017 20:33

Ana Am fost plecata din tara si, desi mi-am dat seama de ura care se va naste in indivizii care au comentat, nu mi-am pierdut vremea sa-i urmaresc pe bloguri. Nu sunt lesbiana, nu sunt LGBT. Am si un copil, deci nu ma lupt cu heterosexualii, ci doar cu unii "limitati la mite". Sunt un om normal spre deosebire de voi care sunteti niste idioti. Vad ca unii dintre voi stiti despre Sodoma si Gomora. Din fanatismul vostru religios, chiar fundamentalist caci nu ma deossebiti cu nimic de islamisti, nu vedeti ca este o legenda. Sigur evenimentul a avut loc cam prin 2000-1900 i.H. Legenda trebuia, intr-un fel, sa spele nelegiuirile facute chiar de evrei in acea perioada. Daca pedeapsa data de Dumnezeu era pentru ceea ce spuneti voi, atunci de ce dupa ce si-a trimis Fiul pe Pamant, si inca 2000 de ani dupa, nici nu s-a ridicat pacatul nici fenomenul n-a disparut? Oare voi, nu cumva va credeti niste ( dumne) zei care vreti sa va impuneti ?

14 mai 2017 16:37

Anca Chimoiu: am fost concepută în eprubetă, am intrat apoi pe sfincterul unuia dintre "parteneri" de ieşit am ieşit pe gura celuilalt "partener", cu prilejul unei vome cu sânge - iar acum mă ocup de răspândirea MEDIA-SIDEI prin gazete!

13 mai 2017 23:41

Anca Chimoiu Eu insamni sunt produsul unei relatii homosexuale. Deci, se poate.

13 mai 2017 16:41

Apel la luciditate Anca, sodomito, sodomitii tai pot avea parteneriate civile. De ce tii neaparat sa se numeasca casatorie? In fiecare zi LGBT isi inteteste furia impotriva heterosexualilor. Ziare ca Adevarul, gaozari ca cel de la Starea Natiei, discrimineaza pozitiv LGBT.

13 mai 2017 15:56

Ana - ei bine, va mărturisesc că eu mi-am vazut "uraciunea chipului schimonosit de ura"!!! E POPO-ura LGBT-iştilor îndreptată împotriva oamenilor normali - şi e (cumva) firesc să fie aşa... Cu respect, lesbi-Ana

12 mai 2017 23:21

Mircea Cetateana Chimoiu, NU SE LIMITEAZA NIMIC!!!! Te lingi unde, cand si cu cine vrei... Nu da NIMENI buzna in intimitatea dumnitale! ATAT!

12 mai 2017 16:27

MAtrix Ana, de familii monoparentale recunscute deja de Lege, ai auzit??? Indiferent cu cine te tarai noaptea..... de "dragul" copilului!!

12 mai 2017 16:25

Ana Ce jigodii au comentat mai JOS ! Fi-v-ar al dracului neamul vostru de imbecili. Pai, eu, daca am vrut sa am un copil cu cel pe care l-am iubit, dar nu s-a putut sa intemeiez cu el o familie, atunci eu si copilul meu nu putem fi o familie? Ce adunatura in tara ASTA. Si imbecila de Maria mai comenteaza ca de aia e asa in tara asta pentru ca sunt si oameni care gandesc altfel decat ea. Nu ti-e rusine? Te-ai uitat in oglinda azi dimineata? Nu ti-ai vazut uraciunea chipului schimonosit de ura?

12 mai 2017 15:38

Maria Mare nesimtire la aceasta nimeni-in drum, Anca Chimoiu. Din cauza lichelelor de acest fel ne marge atat de bine.

12 mai 2017 14:16

Maria Mare nesimtire la aceasta nimeni-in drum, Anca Chimoiu. Din cauza lichelelor de acest fel ne marge atat de bine.

12 mai 2017 14:16

Ionut Anca Chimoiu, du-te draga si alege-ti alta meserie, esti un 0 (zero) barat. Sa-ti fie rusine atat tie cat celor de la ziar care ti-au permis sa le murdaresti fituica cu acest rahat de articol.

12 mai 2017 14:15

Anca Pidake-Chimoiu: va rog să ma scuzaţi pentru defekarea aceste noi EURO-BAŞINI repulablicane, dar zilele astea ies bani da bani de la HOMO-poponeţii-LGBT pentru excrecarea de MEDIA-dejecţii pe tema familiei, aşa că m-am gândit că n-ar fi prea rău să-mi mai ameliorez şi eu bugetul pe anul în cur(s)!!! Cu respect, AP-C

12 mai 2017 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.