Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Sunteti tentat sa dati tuturor sfaturi. Si nu unele de doi bani, ci foarte pretioase! Si faceti asta pentru asa vreti, pentru ca asa va indeamna inima. Iar daca sunteti rugat sa acordati ajutor, va descurcati excelent. Un singur dar: cei carora astazi le veti acorda atentia cuvenita, trebuie sa se astepte la critici vehemente din partea dumneavoastra. Le veti arata toate greselile si erorile facute.

Taur

Nu este una dintre cele mai buna zile ale anului. Iar singurul vinovat sunteti dumneavoasta, asa ca nu dati vina pe anturaj sau circumstante. Va enervati din orice, nimic nu va convine, faceti din tantar armasar, cum se spune. O atitudine care cu siguranta va naste conflicte, suparari si incertitudini. Pentru a evita o asemenea evolutie, trebuie sa reduceti la minim contactele cu ceilalti si sa va ocupati de ceva pozitiv - spre exemplu sa mergeti la sala de dans sau sa vizionati o comedie.

Gemeni

Este una dintre acele zile cand, inca de dimineata, nimic nu va iese, de parca ati avea doua maini stangi. In plus, sunteti plictisiti, fara vlaga si nervosi. Motiv pentru care veti incerca sa va razbunati pe dumneavoastra. Din nefericire, nu aveti nici chef de munca. Incercand sa finalizati ceva greu, riscati sa stricati totul. In aceste condtii, mult mai bine ar fi daca v-ati destinde si v-ati lasa dusi de val. Poate nu reusiti sa faceti mai nimic astazi, dar nu va veti face rau.

Rac

Trebuie sa fiti mai delicati cu ceilalti, in special cu persoanele apropiate, chiar daca astrele nu va recomanda asta ceva. Nerabdarea si pretentiile dumneavoastra vor deveni surse de conflict. Daca acuzele reciproce nu intra in planurile dumneavoastra, va trebui sa gasiti compromisuri inteligente. Iar pentru ca nimeni sa nu se supere, urmati o regula simpla: nu spune altora ce tie nu-ti place sa auzi.

Leu

Trebuie sa dati dovada de grija si de atentie fata ce persoanele care se afla alaturi de dumneavoastra.Poate este vorba de munca si va trebui sa impartasiti din cunostintele si experienta dumneavoastra. Sau de ajutor va avea nevoie altcineva, pe care va trebui sa il ascultati si sa il sustineti. Poate aparea chiar o situatie care va va pune in fata unei alegeri: sa acordati cuiva ajutor financiar, sa sacrificati o zi de munca sau sa apelati la relatiile pe care le aveti? Indiferent de decizia pe care o veti lua, ajutati, pentru ca binele facut astazi se va intoarce in favoarea dumneavoastra.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.