Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit amănunte despre prezenţa sa la sediul DNA şi nu a exclus posibilitatea ca Universitatea Craiova să revină în competiţiile oficiale.

Dragomir este acuzat de abuz de serviciu în dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova, alături de preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv ai FRF.

„Procurorii au fost foarte amabili. Mi-au arătat materialele şi mi le-au dat pentru a le studia, iar peste câteva zile vom merge cu avocaţii şi vom răspunde întrebărilor lor”, a spus şeful LPF, care a adăugat că forul pe care îl conduce „nu este implicat absolut deloc. Eu sunt implicat doar ca membru al Comitetului Executiv”.

„Toţi cei din Comitetul Executiv suntem învinuiţi. Votul a fost însă unul democartic, venit în urma unui referat al Comisiei Juridice din cadrul FRF”, a precizat Dragomir, care consideră că „tot ceea ce se întâmplă acum este o presiune pentru ca Adunarea Generală să nu voteze dezafilierea Craiovei”.

Vizita de la DNA l-a făcut pe preşedintele Ligii să revină la sentimente mai bune şi să nu excludă inclusiv revenirea oltenilor în competiţii: „Dacă Adunarea Generală decide că Universitatea Craiova trebuie să revină, atunci va fi reintegrată în competiţie, iar jucătorii vor reveni sau nu la echipă. Regulamentul se poate modifica, ce e aşa mare brânză? Nu poate fi nici vorba de abuz în serviciu, pentru că este o decizie provizorie. Nu poţi ţine jucătorii să nu joace, să le îngrădeşti dreptul la muncă. Mititelu nu a pierdut nimic, ba chiar a câştigat, pentru că nu a avut cheltuieli”.

„Nu am nicio problemă că am fost chemat la DNA. Oricum am stat mai mult pe acolo. Sunt obişnuit, mai ales că mă ştiu nevinovat”, a mai spus Dragomir.


Comentarii

bogdy no sa pateasca nimic au mai fost pe acolo nu avem procurori capabili sa bage oameni bogati la puscarie

27 octombrie 2011 23:44

Un oltean Da ? Asa zici tu ? Poate Craiova sa joace ? Pai cu cine ? Cu tanti Aglae care alunga cainii de pe un stadion pustiu? Hai ca ne-ai inchis gura cu asta ! Cine esti tu sa dezafiliezi Craiova? Ei , bine stiu ce functie ai , nu se pune problema. Ma apuca nervii de fiecare data cand imi vine in minte ce vremuri am trait cu Craiova si ce ati facut voi din ea. Daca nu imi pierd mintile de atata parere de rau , va dau in judecata pt daune morale , de sanatate , de imagine si de tot ce se poate . Eu si toti suporterii Craiovei . Asa sa stiti !

27 octombrie 2011 16:16

Marian Aplauze celor de la DNA... Dreptatea începe să-și spună cuvântul.

27 octombrie 2011 15:07

sile Dragomir si Mircea Sandu au un stil pur dictatorial de a conduce fotbalul romanesc si precum Ceausescu se prevaleaza de votul Marii Adunari Nationale care voteaza unanim dupa vointa lor....aveti grija ca ati vazut cum sfarsesc dictatorii...prea multa putere va ia mintile...fotbalul romanesc e in saracie si mizerie cu 0 rezultate iar voi prosperati....va ajunge

27 octombrie 2011 14:42

jos hotii! d-lor,bagati la puscarie borfasii astia analfabeti care conduc fotbalul romanesc,gen mitica,sandu,prunea...

27 octombrie 2011 14:00

Moldoveanu Doamne asa om prost si schimbator nu am vazut in viata mea.

27 octombrie 2011 13:54

Aliosha Miticaaaa, se pare ca locul tau, cel putin pentru 9 ani, ESTE LA MITITICA !!!! Sa nu uiti sa-l ei cu tine si pe SANDULICA fara FRICA !!!

27 octombrie 2011 13:46

Bebe Baloteanu Pai care mai au drept de vot, ca toti nemernicii in frunte cu stan galateanul, ati hotarat dezafilierea Craiovei si daramarea timisorenilor, iar acum unii sunteti de serviciu la DNA si dupa gratii, unul si-apus palma in fund si a plecat, recunsocand ca a fost fortat sa voteze nemernicia impusa de tine si nemernicul de sandu care nu mai stie ce sa faca cu banii din furtisaguri si manevre nemernice. Nu credeti aflati ce bani inglobeaza restaurantul de pe plaja, destinat numai somitatilor bogate, cu iesirea la mare si vapor de agrement la ,,scara", pe numele fiicei sale, pe care o vrea desmostenita. Nu ocoliti nici pe zambatul de dragomir care gafaie de bogat. De unde banii? Apoi de la alti hoti care sunt in fruntea unor cluburi si fac tot felul de escocherii numia sa incaseze bani dupa ce ajung in frunte

27 octombrie 2011 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.