Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta i-a mulţumit joi preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pentru faptul că a sprijinit România în 2014 pentru a obţine "cel mai important portofoliu" din CE, scrie Agerpres.

"Astăzi, în Parlament, au fost două momente istorice. În primul rând s-a adresat României dl preşedinte al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, un adevărat prieten al României şi îi mulţumesc pentru asta. Al doilea moment istoric a fost acela în care dl Băsescu a recunoscut rolul lui Adrian Năstase în integrarea noastră în Uniunea Europeană. Eu zic să le remarcăm pe ambele. Şi, în acest scop, vreau să mai restabilesc un adevăr. În 2014, România a obţinut cel mai important portofoliu în cadrul Comisiei Europene, portofoliul Dezvoltării Regionale pentru doamna comisar Corina Creţu, căreia îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut şi, chiar dacă se supără dl preşedinte Băsescu, acest portofoliu l-am obţinut mulţumită dlui Jean Claude Juncker. Mulţumesc pentru asta", a spus Ponta, în plenul reunit al Parlamentului, unde a fost prezent şi preşedintele Comisiei Europene.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.