Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Brigitte şi Ilie Năstase s-au împăcat, după două luni în care au dormit în paturi separate. Acum, cei doi s-au mutat din nou împreună, potrivit click.ro.

Brigitte a rămas impresionată de de atenţia pe care i-o acordă Ilie Năstase în ultima vreme.

„L-am iertat. Îl iubesc pe Ilie şi ne-am mutat împreună zilele trecute. Suntem din nou o familie, cred că nu putem să trăim unul fără altul”, a declarat Brigitte Năstase.

Ilie Năstase a fost surprins în timp ce mergea acasă cu un buchet de trandafiri coloraţi într-o mână, şi cu eclerele preferate ale soţiei.

Împăcarea celor doi vine după un weekend romantic la mare, la începutul lunii mai, în care au mers la un celebru club de fiţe din Mamaia şi i-a cerut brunetei să-l ierte şi să revină în căminul conjugal.


Comentarii

C Mie imi pare bine pentru ei, in special pentru Brighitte. Imi place de ea, chiar daca, dupa parerea mea, este inca imatura in comportament. Are insa un suflet bun si cred ca chiar il iubeste pe Nastase. Brighitte trebuie insa sa invete sa se iubeasca mai mult pe ea insasi. Astfel nu va mai fi afectata de rautatile altora. De asemenea, va trebuie sa isi infraneze tendinta de a vorbi despre casnicia ei la televizor. Nu face bine nici imaginii ei si nici imaginii lui Nastase. Le urez numai bine, liniste si multa fericire impreuna.

11 mai 2017 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.