Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Chiar dacă cei de la Facebook afirmă că una dintre principalele priorităţi ale sale este protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor săi, există anumite informaţii pe care ar trebui să le laşi pe pagina ta doar după ce te gândeşti de două ori, cum ar fi adresa de acasa sau şcoala la care ai mers.

Cu miliarde de utilizatori, Facebook-ul este unul dintre cei mai puternici influenceri din lume. Ţinându-se cont de numărul de utilizatori, dacă ar fi considerată echivalentul unei ţări de pe Terra, Facebook ar fi cea mai mare ţară din punctul de vedere al numărului de locuitori. Totuşi, la fel ca în cazul oricărui lucru extrem de influent, oamenii trebuie să aibă grijă ce fel de informaţii pun la dispoziţia tuturor prin intermediul acesor reţele de socializare. Un hacker anonim a explicat că, după consultarea informaţiilor personale publicate pe pagina de Facebook, îi este foarte uşor să spargă conturile acelor oameni.

Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.