Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După alegeri, au intrat în Parlament sau în Consiliul Local al Municipiului București, pe listele PNL, și câțiva oameni buni: Florin Cîțu, Ciprian ­Ciucu sau Pavel ­Popescu – informaticianul din ­Norvegia care s-a implicat în ajutarea victimelor de la Colectiv și a adus la București medici de la Spitalul de Arși din Bergen. Oameni care fac opoziție, care se bat zi de zi cu PSD, care știu să lovească unde-l doare mai tare pe Dragnea. În afară de ei, mai sunt vreo câțiva parlamentari din fosta legislatură care-și fac datoria, de la Raluca Turcan la Ovidiu Raețchi.

Dar nucleul dur al PNL a rămas aceeași turmă oportunistă, gata oricând să-și vândă votul sau să dezerteze la PSD sau ALDE. Scriu acest comentariu la câteva minute după ce PNL a votat, cot la cot cu PSD și ALDE, înființarea Institutului Levantului – o sinecură pentru camarila lui Emil Constantinescu. Dintre liberali, singura care s-a opus a fost Raluca Turcan. PNL a votat „pentru”, deși președintele Iohannis a retrimis legea la Parlament, Guvernul ­Cioloș i-a dat aviz negativ, iar Academia Română, într-un punct de vedere emis în aprilie 2016, a făcut praf această inițiativă. Nu este singurul caz în care liberalii susțin – direct sau ­indirect – coaliția PSD-ALDE. ­Săptămâna trecută, Alina Gorghiu a șters-o, strategic, din Comisia juridică a Senatului exact atunci când PSD și Traian Băsescu impuneau amendamentele privind grațierea marilor corupți. Partidul n-a îndrăznit să o sancționeze.

Integral pe România LiberăComentarii

pilo-zophu` Incet - incet si idiotu` satului ajunge sa inteleaga c-a....."scrantit-o fenomenal" ! Problema e ca nimeni nu va vrea sa-lprimeasca "intre sanii " unei noi familii......! Pt ca daca (vorba lu` nea Jiji !), idiotu` recidiveaza ?

11 mai 2017 9:25

nae Boul asta cine mai e ?

10 mai 2017 18:13

dana Uite unde era analistul lui peste prajit.Acest sinecurist crede ca detine adevarul absolut.Mai mareane, var cu marean v, pe tine nu te mai crede nimeni.Pufai degeaba, este necredibilsi nefrecventabil.Hai ca ne pierdem vremea cu tine.Pa!

10 mai 2017 17:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.