Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După o misiune de aproape doi ani în spaţiu, drona militară americană X-37B a revenit pe Pământ şi a generat o nouă serie de întrebări asupra adevăratei sale întrebuinţări.

Drona militară X-37B a aterizat duminică la Centrul Spaţial Kennedy al NASA din Florida după o misiune secretă de 718 zile în spaţiu. La fel ca la precedentele reveniri pe Terra, X-37B a stârnit din nou rumori asupra misiunii sale. Acestea sunt înreţinute şi de Forţele Aeriene Americane, care oferă prea puţine informaţii despre programul X-37B şi încă nu a explicat la ce serveşte în realitate. Durata ultimei misiuni în spaţiu, un record Prima misiune spaţială secretă a dronei militare X-37B a avut loc în 2010. Atunci acest aparat de zbor fără piloţi s-a aflat pe orbită timp de opt luni. După acest succes, drona a fost trimisă în alte două misiuni: una în 2011, pe o perioadă de 15 luni, şi alta în 2012, pe o perioadă de 22 de luni.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.