Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Trebuie sa va controlati emotiile, sa nu contraziceti si, mai ales, sa nu criticati parerile altora. Izbucnirile dumneavoastra nu va fac bine astazi. In calea obiectivelor propuse apar obstacole. Starea de spirit s-ar putea deteriora. O zi buna pentru munca, sport, competitii. Puneti suflet in relatii si dati dovada de rabdare. Astazi sunt favorizate intalnirile, negocierile, sedintele, corespondenta. Dar trebuie sa depuneti eforturi pentru a evita confruntarile. Atentie cu banii altora!

Taur

Totul merge astazi conform planului. Viata va rasplateste pentru merite mai vechi. Puteti simti cum pe de umeri vi se ia o povara, cum dispare treptat interesul insistent din partea celorlalti. Este momentul sa va retrageti in umbra si sa va ocupati de problemele personale. Este important sa nu pierdeti timp degeaba. Aveti nevoie de raspunsuri concrete si de rezultate materiale. Multe se pot rezolva din mers, dar de dimineata stabiliti ce vreti. Actionati mai bine dupa pranz. Persoana care vrea sa va demonstreze ceva, va rasturna munti pentru dumneavoastra.

Gemeni

In primele ore ale diminetii se poate crea o situatie periculoasa pe sosele si pe traseele aeriene. Aventurile nu sunt de dorit. Este o zi pe care ar fi bine sa o petreceti cat mai departe de zone de risc. Dimineata este o perioada buna pentru activitati casnice. Munca fizica este utila. Puteti muta mobila, puteti face curatenie. Este posibil sa fiti nevoit sa sacrificati ceva, sa cedati. De asemenea, puteti obtine ceea ce v-ati dorit, dar conditiile nu sunt ideale. Schimbari in casa, in familie.

Rac

Trebuie sa stati cat mai departe de focare de tensiune. Sunt deosebit de periculoase primele ore ale zilei. Dar nici peste zi nu veti avea parte de activitati usoare. Poate interveni o schimbare de planuri, discutii dificile, relatii incordate. Astazi nu trebuie sa tratati, trebuie sa vindecati, fie ca e vorba de organism sau de rani sufletesti. Relatiile care astazi primesc un impuls, devin mult mai trainice. Impreuna cu partenerul de viata puteti gasi un punct comun de sprijin.

Leu

Vi se recomanda sa petreceti o buna parte a zilei intr-un loc linistit si protejat sau in sanul familiei. Pentru calatorii, distractii nu este cea mai buna zi, plina de tot felul de amenintari si neplaceri. Prea multe emotii. Nu clarificati nimic, dar pierdeti timp si puneti in pericol relatia cu persoana iubita. Poate aparea o dorinta arzatoare de a schimba calitatea vietii, de a renunta la tot ce va deranjeaza si va oboseste.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.