Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Marius Manole a câștigat Uite cine dansează și premiul de 100.000 de euro, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Marius Manole a câștigat, după ce el și partenera lui de dans, Olesea Nespeac, au impresionat juriul și publicul tot sezonul cu prestațiile lor.

Un lucru mai puțin știut însă este acela că Marius Manole s-a apucat de coregrafie în timpul facultății, pentru că s-a îndrăgostit. ”M-am îndrăgostit, nu puteam să stau chiar ca un bou în Bucureşti, aşa că am dat şi la Coregrafie. Lucram şi la spectacolul „Drept ca o linie”, la Brăila. Cum n-aveam profesor să mă pregătească, puneam muzică şi dansam în teatrul de la Brăila, ore întregi. N-aveam timp să învăţ decât dimineaţa. La şapte, dansam în foaierul teatrului… Aveam o ambiţie pe care numai dragostea ţi-o poate da”, a povestit actorul într-un interviu mai vechi pentru Adevărul.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.