Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, și Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, au avut luni o întâlnire cu Corina Crețu, comisar european pentru Politica regională, în care au prezentat situația în privința absorbției fondurilor europene față de precedenta întrevedere cu oficialul UE.

Potrivit unui comunicat al MDRAPFE, vicepremierul Shhaideh a prezentat progresul în domeniul fondurilor europene față de ultima întâlnire: "un grad de absorbție de 89,2% aferent fondurilor din perioada de programare 2007-2013 și depunerea în termenul stabilit a documentelor pentru desemnarea tuturor autorităților de management (30 aprilie a.c.)".

Integral pe AgerpresComentarii

v La radio am auzit-o pe Cretu declarind ca investitiile si anul acesta sint zero, iar restul sint doar promisiuni. Oare care este adevarul, deoarece Cretu provine de la PSD? Acele comisii si forme birocratice banuiesc ca au mai fost folosite si in anii trecuti. Acuma vor sa faca alte comisii si birocratie?

8 mai 2017 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.