Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dupa ce s-a fript cu ciorba, acum suflă și-n iaurt. Monica Gabor nu vrea să mai audă de măritiș, după căsnicia eșuată pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu.

Bruneta se iubește de șase ani cu Mr Pink, un afacerist milionar de origine chineză, însă a exclus deocamdată gândul de a-și legaliza relaţia. ”Nu vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu. De ce aș mai face lucrul ăsta, când știu cum este?! Nouă ne merge bine așa, ne înțelegem și nu văd de ce ne-ar trebui niște acte. Mă înțeleg bine cu Mr Pink, suntem ca o familie. Gătesc, ii fac poftele, îi plac foarte mult ciorbele de pui, cele de legume, friptura de miel. Mergem la restaurant, ne răsfățăm în vacanțe. Totul e frumos”, ne-a spus Monica Gabor.

Integral pe Click!Comentarii

Cris La ce si daca gandeste Moni nu este relevant in ecuatia care il are ca necunoscuta pe Mr Pink. Este cert si relevat insa faptul ca Mr Pink nu doreste sa o ia pe Monicuta de nevasta. Ca nu de fata cuminte a luat-o ci de fufa de ocazie. Si daca mai pica si o ciorba pe langa... nu strica. Hai sa vedem realitatea,,, Monica abia a terminat liceul, si aia cu pilele lui Iri. Nu inteleg de unde ideea ca este desteapta sau ca ar avea success in altceva in afara de datul din ... poponeata. Frumoasa este, insa ca ea sunt multe. Mr Pink se distreaza cat se distreaza si va merge mai departe la alta mai tanara, mai frumoasa si tot la fel de "desteapta" ca Moni. Deci...

9 mai 2017 15:13

anaiulia Monica este o femeie frumoasa, desteapta si isi cunoaste bine interesul mai tirziu se va casatori ea cu omul potrivit. Este tinara si are tot timpul sa-si faca o casnicie dupa placul ei. Nu trebuie sa fim invidiosi pe cei care stiu sa-si aranjeze viitorul.

8 mai 2017 8:46

Uta Poate el nu se gandeste !!??Stai asa ca e bine ,numai ca baga la ghizdan ca anii se trec ca si tine !!

6 mai 2017 12:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.