Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Chef la cuţite”, de la Antena 1, se apropie de sfârşit. În seara aceasta va fi desemnat câștigătorul, dar noi am aflat deja cine este. Iulian Banuta (Chef Gianny) este un foarte cunoscut bucătar din Piteşti care şi-a încercat norocul în emisiunea “Chefi la cutite” şi i-a impresionat pe toţi juraţii cu un preparat de file de biban şi piure de mazăre.

Iulian Bănuță a devenit pasionat de bucătărie încă din adolescenţă, ajungând să descopere tainele bucătăriei în urmă cu 18 ani. Din păcate, acesta are o poveste foarte tristă căci mama lui nu l-a vrut la naştere şi, atunci când a crescut, de multe ori îl alunga din casă. ”Uneori mă dădea afară, alteori plecam eu singur. Așteptau să ies ca să pună masa. Am dormit multe nopți sub cerul liber, iar mai apoi norocul a făcut să ajung la bunica mea”, a mărturisit tânărul pentru ziarul argeşean.

Pasionat de bucătărie, a intrat ucenic la un restaurant şi a învăţat să gătească, iar toată pasiunea şi-a pus-o în preparatele pe care le-a învăţat să le facă. Tânărul a lucrat în mai multe bucătării de restaurane şi încet încet a urcat fiecare treaptă. A făcut liceul de Chimie din Piteşti, apoi a studiat Chimie la Universitatea din oraşul natal, ca mai apoi să fie ajutor de bucătar, apoi bucătar şi, la un moment dat a fost numit Chef la mai multe resturante.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.