Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

O zi interesanta. Veti trai intens fiecare clipa a zilei. Simtiti apropierea unor schimbari, desi nu sunteti pe deplin pregatiti pentru actiuni concrete. Punctul dumneavoastra de vedere inca este luat in seama, in chestiuni importante continuati sa dictati regulile jocului, dar incercati sa va faceti foarte bine intelesi de cei din jur. Nu taiati calea nimanui, ajutati-i pe cei care se afla in situatii mai grele decat dumneavoastra si cer sprijin. Daca aveti copii, vedeti ce anume ii intereseaza sau nelinisteste. La fel procedati cu persoana iubita, cu partenerul de viata.

Taur

Fiti deschisi, sinceri si veti primi un cadou sau o veste excelenta. Femeile trebuie sa se ocupe de infatisarea exterioara, sa organizeze o iesire cu prietenele. Mercur continua sa impiedice orice tentativa de a incepe ceva nou, dar in treburile curente puteti depasi cu usurinta piedicile, puteti ajunge la intelegere cu ceilalti, obtinand mai mult decat ati sperat. Exista sansa de a dezamorsa o stare interioara de tensiune, de a ajunge la stabilitate, de a primi raspunsuri la intrebari.

Gemeni

Ceva important se intampla in viata dumneavoastra, obligandu-va sa fiti ceva mai activi decat de obicei si sa va asumati noi treburi. Schimbati-va planurile, daca intuitia va sugereaza ca trebuie sa ajungeti rapid intr-un anumit loc, sa angajati o discutie serioasa sau sa trimiti urgent o scrisoare. Ceva ar putea bloca mersul normal al lucrurilor. Nu va opuneti circumstantelor. In urmatoarele zile vor aparea probleme neasteptate.

Rac

E posibil sa renuntati la niste planuri. Apar interese noi, noi orientari. Fiti atenti cand vi se propune ceva. Este nevoie de o abordare noua a activitatilor curente. Astrele va asigura ca deciziile pe care le veti lua in acest sens vor fi bune. Urmariti cu atentie evolutia situatiilor, pentru ca ele v-ar putea conduce spre solutia dorita. Nu ignorati semnele de simpatie venite de unii si altii, dar nu grabiti lucurile.

Leu

O zi cu potential bogat, variat. Nu refuzati comunicarea, chiar daca va trebui sa renuntati la una dintre activitatile care va fac mare placere. Puteti primi o informatie interesanta, puteti rezolva conflicte, analiza relatii de perspectiva. Veti descoperi ca rezultatul nu depinde intotdeauna de calitatea eforturilor depuse. Este o zi care presupune curaj si determinare acolo unde, pana acum, ati dat dovada de prudenta si retinere.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.