Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ilie Năstase (70 de ani) și-a găsit un avocat neașteptat în scandalul recent din Fed Cup. Furios, fostul număr 1 mondial, Năstase a înjurat pe toată lumea în timpul celui de-al doilea meci al întâlnirii dintre România și Marea Britanie. În apărarea lui a sărit fosta soție, Amalia (41 de ani).

Ilie Năstase a avut o criză de furie sâmbătă, în al doilea meci al întâlnirii dintre România și Marea Britanie din cadrulFed Cup. El a înjurat pe toată lumea: arbitri, adversare, ziarişti britanici, fiind ulterior suspendat provizoriu din toate competiţiile Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Cum era de așteptat, lumea s-a împărțit în două după evenimentele regretabile de la Constanța. De o parte, criticii lui Năstase, care susțin că notorietatea și valoarea fostului sportiv nu justifică un asemenea comportament, de partea cealaltă susținătorii săi necondiționați, care aduc drept argument firea istabilă a lui Ilie și vorbesc despre atitudinea provocatoare a oaspeților englezi.

Din cea din urmă tabără face parte și fosta soție a fostului număr 1 mondial, Amalia Năstase, care a publicat un mesaj de susținere pe propria pagină de Facebook și a intervenit în numeroase discuții virtuale în apărarea lui Ilie.

Integral pe Click!Comentarii

Exact asa Amalia da din coada cam mult pentru o fosta sotie. Intai a sabotat cat a putut relatia lui Nastase cu Brighitte, iar acum, pentru ca miroase a despartire in familia lui, da si ea din coada, ca poate poate...

26 aprilie 2017 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.