Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Coreea de Nord le-a interzis cetăţenilor săi care lucrau în Libia să revină acasă, temându-se că ei vor dezvălui amploarea şi rezultatul revoluţiilor ce au zguduit lumea arabă, relatează The Telegraph.

Phenianul a avut o relaţie strânsă cu regimul Gaddafi înainte de revolta din Libia. În urma morţii lui Gaddafi, Kim Jong-Il a rămas unul dintre ultimii "dictatori de modă veche" ai planetei.Circa 200 de nord-coreeni se află în Libia, unde au lucrat ca medici, asistente sau în construcţii, potrivit agenţiei sud-coreene Yonhap. Ei au fost duşi în Libia cu ordinul de a obţine banii de care Phenianul are nevoie pentru a-şi finanţa programele de rachete şi arme nucleare.

Yonhap a scris că cetăţenii nord-coreeni au fost lăsaţi în voia sorţii, ei alăturându-se astfel compatrioţilor blocaţi în Tunisia, Egipt şi alte state cu ordinul de a nu se întoarce acasă.
Integral pe Money.roComentarii

eu Asa D.A. DICTATOR !!!!

27 octombrie 2011 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.